skip to Main Content
Foto 1

Com podem implantar la cultura de la mediació dins de les organitzacions des d’una visió preventiva del conflicte entre les persones?

#prevenció   #organitzacions   #conflicteintraorganitzacional

¿De quina manera podem treballar en la 𝗽𝗿𝗲𝘃𝗲𝗻𝗰𝗶ó 𝗱𝗲𝗹 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗹𝗶𝗰𝘁e entre les 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻e𝘀 que conformen la nostra organització?

🧐𝗔𝘂𝗱𝗶𝘁𝗮𝗻t l’organització a 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹l 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗹𝗶𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹 . Fem moltíssimes auditories en les nostres organitzacions: financeres, de qualitat etc. Us heu plantejat mai que també es pot fer una Auditoria de conflictes de tota l’organització abans de començar a definir una Estratègia global de prevenció i resolució dels conflictes entre els col·laboradors? 

🏨Creant un 𝗦𝗲𝗿𝘃ei 𝗱𝗲 M𝗲𝗱𝗶𝗮𝗰𝗶ó en l’organització. Aquest Servei pot ser 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻 a la mateixa, 𝗲𝘅𝘁𝗲𝗿𝗻 o 𝗵í𝗯𝗿𝗶𝗱, en aquest últim cas es gestiona internament però alguna tipologia de conflictes s’externalitza la seva gestió i resolució.

📃Elaborant un 𝗣𝗿𝗼𝘁𝗼𝗰𝗼𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝘃𝗲𝗻𝗰𝗶ó i 𝗿𝗲𝘀𝗼𝗹𝘂𝗰𝗶ó de 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗹𝗶𝗰𝘁e𝘀 entre 𝗰𝗼𝗹·l𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝗱𝗼𝗿𝘀. Tenim molts protocols per a molts supòsits, inclús les organitzacions a partir d’un determinat tamany tenen el Protocol d’assetjament moral i sexual, però us heu plantejat mai que si elaboreu un Protocol de prevenció i intervenció en els conflictes entre col·laboradors ampliaríeu mes la mirada i apart de tenir cobert el supòsit d‘assetjament estaríeu incloent qualsevol conflicte d’índole interpersonal entre les persones que afecta al clima laboral i al benestar del col·laborador?

👨‍🎓𝗙𝗼𝗿𝗺𝗮𝗻t a les nostres persones en Mediació i Negociació. Si els col·laboradors tenen aquestes skills podran encarar d’una manera molt més col·laborativa i eficaç tan els seus propis conflictes com els que es manifestin dins els equips de treball.  

🏃En les polítiques de Rrhh de la vostra organització està contemplada una Estratègia global de prevenció i intervenció en els conflictes entre els col·laboradors de l’organització?

 

#Bisaid

Back To Top