skip to Main Content

Gemma Vall Bisaid

Tots els projectes que duem a terme els planifica, executa i fa el seguiment Gemma Vall però depenent de la dimensió i envergadura dels mateixos col·laborem amb diferents mediadors professionals per dur a terme les diferents intervencions en equip

Gemma Vall Carbonell

CEO

Mediadora de conflictes intra-organitzacionals i psicòloga industrial

Llicenciatura en Psicologia de les Organitzacions (URLL)-2001, màster en Direcció i gestió dels rrhh (URLL) 2003, post-grau en Mediació professional en l’àmbit del dret privat (UPF) 2014 i màster en Mediació professional: mercantil, civil i penal (UPF) 2017.

Experiència professional implementant la prevenció i resolució de conflictes dins de les organitzacions des de l’any 2015.

Professora associada del departament de Psicologia Social i Quantitativa de la Universitat de Barcelona en assignatures com “Tècniques de resolució i gestió de conflictes” o “Mediació en l’àmbit de les organitzacions”.

Inscrita en el Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya com a mediadora del dret privat i familiar.

Inscrita en el Registre de Mediadors i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia en els àmbits del dret civil i mercantil.

Associada d’Acdma (Associació catalana per al desenvolupament de la mediació i l’arbitratge).

Col·legiada al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Back To Top