skip to Main Content
Foto Principal

Pròxim webinar organitzat per Bisaid: Com mediar els conflictes dins els equips de treball en la nova era post-pandèmia?

En aquest webinar parlarem d’un tema tan complex i actual com és el de la prevenció i la resolució dels conflictes interns a les organitzacions en la pròxima era post-pandèmia que estem a punt d’encetar. La conductora del mateix és Gemma Vall, mediadora de conflictes especialitzada en l’àmbit intra-organitzacional i CEO de Bisaid.

L’agenda plantejada és la següent:

  1. Benvinguda
  2. Objectius del webinar
  3. Qüestions que es tocaran en el webinar:
  • L’actual situació dels contextos intra-organitzacionals. De quina manera la transformació dels entorns de treball presencials a un format virtual han alterat la nostra manera de relacionar-nos i de comunicar-nos.
  • El conflicte entre persones d’una mateixa organització. Per què es generen els conflictes entre col·laboradors? Quines són les causes d’aquests conflictes? Quins nous conflictes es manifestaran en la nova era post-pandèmia?
  • Com a directiu o manager quines pràctiques puc aplicar actualment i a futur per tal de prevenir les discrepàncies entre persones del meu equip?
  • Com a directiu o manager quines eines comunicacionals i pràctiques puc aplicar actualment i a futur per tal de mediar desacords dins el meu equip de treball?
  • Per concloure: la tècnica de l’Escolta en la gestió dels conflictes. Com ha de ser la nostra escolta per tal que aquesta sigui efectiva i de qualitat quan estem mediant un conflicte?
  1. Tancament del webinar

Formulari d’inscripcióhttps://gemma368780.typeform.com/to/qX4F5Znb

Aquest event està dirigit a directius i middle managers de qualsevol àrea de dins de l’organització.

El webinar es realitzarà a través del programa de videoconferència Zoom. Tots els participants inscrits rebran un enllaç d’accés a l’event en el seu correu electrònic.

Per a més informació contacta amb Bisaid.

Back To Top