skip to Main Content
Foto Fi Curs 1

Tancament del curs “饾棤饾棽饾棻饾椂饾棶饾棸饾椂贸 饾椂 饾棥饾棽饾棿饾椉饾棸饾椂饾棶饾棸饾椂贸, 饾棸饾椉饾椇饾椊饾棽饾榿猫饾椈饾棸饾椂饾棽饾榾 饾椊饾椏饾椉饾棾饾棽饾榾饾榾饾椂饾椉饾椈饾棶饾椆饾榾 饾棸饾椆饾棶饾槀饾榾 饾棽饾椈 饾棽饾椆 饾榾饾棽饾棿饾椆饾棽 饾棲饾棲饾棞” dirigit a un grup de docents de la Generalitat de Catalunya

Ahir vaig tancar el curs online h铆brid: “Mediaci贸 i Negociaci贸, compet猫ncies professionals claus en el segle XXI”. Ha estat un curs h铆brid perqu猫 una part del mateix ha estat a trav茅s de sessions de videoconfer猫ncia 茅s a dir en format sincr貌nic i una altra part ha estat a trav茅s de la plataforma virtual tipus Moodle en format asincr貌nic. El curs ha versat sobre les 2 compet猫ncies de la Mediaci贸 i la Negociaci贸 en el context professional. Els participants del mateix han estat tots ells docents de la Generalitat de Catalunya.

Vull donar les gr脿cies als participants pel seu comprom铆s amb el curs, la seva insaciable curiositat per la Mediaci贸 i la Negociaci贸 i la seva participaci贸 en el mateix. Tamb茅 dono les gr脿cies a Raquel Alc谩ntara i a Anna Dalmas dues estudiants del m脿ster en Mediaci贸 professional de la Barcelona School of Management (UPF) per acompanyar-me tan en la preparaci贸 com en la impartici贸 del curs, sense elles no hagu茅s estat el mateix.

Fins a la pr貌xima!!!

 

Back To Top