skip to Main Content
Imatge1

Webinar el 12 de gener de 2021: Com gestionem els conflictes entre les persones i els equips en la nostra organització? 👫 👩‍👩‍👦‍👦

En aquest webinar parlarem d’un tema tan complex i delicat com és el de la gestió dels conflictes interns a les organitzacions. La conductora del mateix és Gemma Vall, mediadora professional especialitzada en l’àmbit intraorganitzacional i CEO de Bisaid.

L’agenda plantejada és la següent:

 1. Benvinguda
 2. Objectius del webinar
 3. Qüestions que es tocaran en el webinar:
 • Com gestionem els conflictes entre les persones i els equips en la nostra organització?
 • Què és una Estratègia global de resolució de conflictes i un Protocol de prevenció i intervenciódavant els conflictes entre col·laboradors?
 • Quines són les causes i quin impacte tenen els conflictes intraorganitzacionals en les persones i en l’organització?
 • Quins reptes afrontem quan gestionem un conflicte entre persones i equips?
 • Quins resultats obtenim de l’actual gestió que fem del conflicte intraorganitzacional?
 • Què és la Mediació intraorganitzacional? Quines altres eines de solució de conflictes podem aplicar a l’hora de gestionar el conflicte intern?
 • Quines preguntes hem de fer-nos com organització per valorar si som tot l’eficaços i eficients que podem arribar a ser, en la gestió dels nostres conflictes interns ?
 1. Tancament del webinar

Aquest event està dirigit a directius i middle managers de les àrees dins de les organitzacions de Rrhh, Rrll, Prl i Compliance.

El webinar es realitzarà a través del programa de videoconferència Zoom. Tots els participants inscrits rebran un enllaç d’accés a l’event en el seu correu electrònic.

Per tal de poder registrar-se cal entrar en aquest link de la publicació de l’event i punxar a la paraula Registre en blau que està just sota del dia i horari del webinar i omplir els camps:

https://barcelonatechcity.com/ca/events/como-gestionamos-los-conflictos-entre-las-personas-y-los-equipos-en-nuestra-organizacion/

Back To Top