skip to Main Content
Imatge1

Webinar el 12 de gener de 2021: Com gestionem els conflictes entre les persones i els equips en la nostra organitzaci√≥? ūüĎę ūüĎ©‚ÄćūüĎ©‚Äćūü϶‚Äćūü϶

En aquest webinar parlarem d’un tema tan complex i delicat com és el de la gestió dels conflictes interns a les organitzacions. La conductora del mateix és Gemma Vall, mediadora professional especialitzada en l’àmbit intraorganitzacional i CEO de Bisaid.

L‚Äôagenda plantejada √©s la seg√ľent:

 1. Benvinguda
 2. Objectius del webinar
 3. Q√ľestions que es tocaran en el webinar:
 • Com¬†gestionem els conflictes¬†entre les¬†persones i els equips¬†en la nostra organitzaci√≥?
 • Qu√® √©s una¬†Estrat√®gia global de resoluci√≥ de conflictes¬†i un¬†Protocol¬†de¬†prevenci√≥ i intervenci√≥davant els conflictes entre col¬∑laboradors?
 • Quines s√≥n les¬†causes¬†i quin¬†impacte¬†tenen els conflictes intraorganitzacionals en les persones i en l‚Äôorganitzaci√≥?
 • Quins¬†reptes¬†afrontem quan gestionem un conflicte entre persones i equips?
 • Quins¬†resultats¬†obtenim de¬†l‚Äôactual gesti√≥¬†que fem del conflicte intraorganitzacional?
 • Qu√® √©s la¬†Mediaci√≥ intraorganitzacional? Quines altres¬†eines de soluci√≥ de conflictes¬†podem aplicar a l‚Äôhora de gestionar el conflicte intern?
 • Quines preguntes hem de fer-nos com organitzaci√≥ per¬†valorar¬†si som tot l‚Äôefica√ßos¬†i¬†eficients¬†que podem arribar a ser, en la¬†gesti√≥ dels nostres conflictes interns ?
 1. Tancament del webinar

Aquest event està dirigit a directius i middle managers de les àrees dins de les organitzacions de Rrhh, Rrll, Prl i Compliance.

El webinar es realitzarà a través del programa de videoconferència Zoom. Tots els participants inscrits rebran un enllaç d’accés a l’event en el seu correu electrònic.

Per tal de poder registrar-se cal entrar en aquest link de la publicaci√≥ de l’event i punxar a la paraula Registre en blau que est√† just sota del dia i horari del webinar i omplir els camps:

https://barcelonatechcity.com/ca/events/como-gestionamos-los-conflictos-entre-las-personas-y-los-equipos-en-nuestra-organizacion/

Back To Top